[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Погляд на добро і зло
DEN-SHPДата: Четверг, 15.11.2012, 00:21 | Сообщение # 1
Власник сайта
Поділитися інформацією в соціальних мережах
Награды: 0
Статус: Офлайн
Привіт! В цій статті я хотів би розповісти про добро, і зло, та іх суть
Почну з добра
„Добро” - це слово ми чуємо досить часто, але значення його, ми розуміємо не зовсім чітко. Ось наприклад: я перевів стареньку бабцю через дорогу(добро), здається, що це добро, але потім ця бабця пройшовши декілька метрів падає, і ламає руку(зло).
Таким чином роблячи ДОБРО я можливо зроблю потім і ЗЛО. (хоч і не навмисне) Адже із за мене бабця опинилася на тій стороні дороги,(де погана дорога) і зламала руку.
Це все бачили не байдужі люди, які потім захотіли щоб цю дорогу відремонтували і пішли з цією ідеєю в міську раду(добро. за пробудження у людей добрих намірів, вчинків, думок.). Але потім як оказалося ніхто не захтів іх слухати, але люди були настільки схвильовані цим фактом, що продовжували наполягати на ремонті дороги.
Так це все переросло у протест, який потім, всеж таки розігнали, (з певними жертвами) (ЗЛО)
Таким чином не можна сказати точно що таке ДОБРО для кожного, ДОБРО існує лише для одного.
А тепер про зло.
Представте собі, що ви снайпер, десь на планеті де проводяться воєнні дії. Ви держите на прицілі безневинну людину, і вирішуєте спустити курок.Постріл- і людина мертва(ЗЛО). Потім ви через деякий час підійшли до „трупа” і побачили, що це терорист в якого повен пояс гранат і вибухівки. Казалось би нічого тут такого немає, але представте собі якби цей терорист пішов в людне місце і підірвав себе. Тоді жертв було б набагато більше ніж один терорист. Так вбивши одного рятуючи всіх виходить десь так- (1 зло і десь 21 добро), а не вбивши так- (1 добро і десь 21 зло)
Таким чином не можна точно сказати: „ти робиш - добро, а ти - зло”, а якщо неможна сказати точно, то можливо добро- це зло, а зло - це добро?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: